Feb. 21st, 2011

poet_at_heart: Comes from dA. (Default)
DAY 6: 10 items you can't live without.

1. My iPod/Mp3. Music is the water I drink. 
2. My Headphones. So I can listen to music and save batteries by listening at the school computers.
3. My laptop. And the school's computers, even if they fuck up.
4. Don't forget INTERNET, without it I wouldn't have met some of the most wonderful person's ever.
5. Bags. Backpacks, purses, God, they're awesome to carry stuff in!
6. Bamse,who is my giant teddybear whom I've had almost my whole life. I'll post a picture some day.
7. Books. Words are the air I breath.
8. My bed. I love thee.
9. My glasses. Not that I have such bad eyesight, it's also that I look horrible without them.
10. Now I'm breaking the rules, but my NAKAMA.

The other days~ )
poet_at_heart: Comes from dA. (Default)
♥ Leave a comment telling me your favourite colour.
♥ I will respond; I'll ask you five questions.
♥ You'll update your journal with my five questions, and your five answers.
♥ You'll include this explanation.
♥ You'll ask other people five questions when they want to be interviewed.

1. What do you plan on doing for a day job?

Answer: I want to work as a florist. Most preferably at the local store named Etagé, the people there are simply awesome.

2. WHEN WILL YOU COME VISIT MEH IN CALIFORNIA??

Answer: You're older than me, so I'm waiting for you to visit me ^^

3. Would you rather be a witch or a godess?

Answer: Witch. Goddesses tends to get caught up in a lot of shit and I happen to like my mortality.

4. How many licks does it take to get to the center of a Tootsie Pop?

Answer: To get to the center of a what?

5. Is this what English sounds like to you?

Answer: Uhhhh... No, I tend to be better at hearing the words they say. But the average tone sounds like English, so it sounds like some American English do when I'm not focusing on listening to it. Should I feel bad about that?
poet_at_heart: Comes from dA. (Default)
♥ Leave a comment telling me your favorite color.
♥ I will respond; I'll ask you five questions.
♥ You'll update your journal with my five questions, and your five answers.
♥ You'll include this explanation.
♥ You'll ask other people five questions when they want to be interviewed.

1. Who tops? Zoro or Sanji?

Answer: In my perfect world, Zoro.

2. Do you think Vivi really should have joined the crew, or was it better that she stayed with her kingdom?

Answer: God, that one was hard... No, I actually think that it was better that she stayed, the kingdom needed/needs her and even if she is adventurous she fits better as a princess than a pirate.

3. Have you cosplayed?

Answer: Nothing serious, mostly dress-up. but this year I'll cosplay fem!England and femAngel!England from Hetalia ^w^

4. How did you find out about Live Journal?

Answer: I think it was [livejournal.com profile] slowsunrise who got me to join.

5. Watch much TV these days?

Answer: On weekends when I'm at [livejournal.com profile] sweden_chan's place, stuff like Melodifestivalen and Heston's Feast. Otherwise only when I'm sick or really bored, then I watch comedies or cooking shows.
poet_at_heart: Comes from dA. (Default)
Yo Americans! Your Tootsie commercial got nothing on this one!!


"100 billion of good bacteria to the stomach's defence."

Profile

poet_at_heart: Comes from dA. (Default)
poet_at_heart

December 2011

S M T W T F S
     123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Most Popular Tags

Style Credit

Expand Cut Tags

No cut tags
Powered by Dreamwidth Studios